21.2.11

péntek!

A szülinapom szerdán lesz és találjátok ki, hogy mit kaptam. A barátomat. Szó szerint.
Pénteken éjszaka indulunk magyarországra. És a barátom jön velünk. Na most, mivel nem beszél magyarul, még sosem járt magyarországon, tényleg az enyém lesz egy egész hétig. A hét minden egyes percében. *-* És azért ö az ajándékom, mert elvileg drága a drága. :)
Beszélgettem vele már sokmindenröl, hogy milyen a családom meg Pécs.. meg hogy miket csinálhatnánk.. Viszont, arra is gondoltam, hogy nem szeretném, ha az lenne, hogy én jól érzem magam ö meg csak néz ki a fejéből mert egy szót sem ért. Magyarul nem tanul, mert én nem akarom. :D Ezért szeretném a hét tényleg minden egyes percét vele tölteni, hogy megmutassam neki Pécset, hogy hol laktam.. Mert az biztos érdekli és mert az jó dolog. :) Majd megpróbálok otthonról is blogolni, de ha nem sikerülne, akkor szünet után majd úgyis írok beszámolót. :)
Pécs, jövünk! :D

19.2.11

Boldog szülinapot anya! :)

Azért, hogy legközelebb,
Nehogy megégesd kezedet,
Miközben a finomat, de meleget,
A sütőből kiveszed.

Ez itt anya szülinapi verse az ajándéka mellé.. :) Az ajándék pedig egy olyan sütős-kesztyű volt.. :) És azért, mert mostanában nagyon-nagyon-nagyon sok tortát süt :D yummy. *-* jó lett a versike? :$

16.2.11

új bejegyzés

> szegény számláló eltünt, és helyette csak a bloggeres van, ami elég furán számol.. a régi szerint több, mint 6000-en voltak a blogon eszerint meg 2000 valamennyi. héé.. ?!
> gondolkozok azon, hogy eltüntessem a twittert, mert csak hollandul twittelek.. de anélkül olyan üres és elhagyatott lenne a blog.. azon legalább látszik, hogy még élek. :D (holland blogom aktív ám!)
> kicsit szebbítettem a blogon, remélem tetszikk. :)
> kép azért, hogy nehogy elfelejtsétek kinek a blogját olvassátok. :D (meghogy mindenki lássa milyen szép hosszú már a hajaaam. *-*)

*Bocsi, hogy ilyen ritkán írok, de annyira nemtudom miröl írjak ide.. ígérem, ebben a hónapban lesz több bejegyzés is, majd késöbb megtudjátok miért. (6) Addig is türelmesen várni, esetleg megtanulni hollandul és a hollandot olvasni.. ki hogy gondolja. :)

sok-sok puszi: katie.