31.7.10

nothing else i can say..


Imádom ezt a dalt, mindkét verzióját.. (: Olyan.. megunhatatlan! :D Azon gondolkoztam, melyik dal is illik most a kedvemhez, hát, pont ilyen kedvem van. Nem akarok senkit sem bántani, és nem is akartam senkit sem megbántani.. Aki nem hiszi el, hát.. there's nothing else i can say! Most egy ideig tényleg nem akarok komolyabb kapcsolatot, vagy szerelmes lenni.. Imádom a barátaim és szeretném, ha azok is maradnának.. (:

Boy, we've had a real good time
And I wish you the best on your way, eh, eh
I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall out of place, eh, eh

I have something that I love long, long
But my friends keepa' tellin' me that something's wrong..
cherry cherry boom boom.

inception

[EN] i saw it last week, and omg.. i love this movie! :D yeah, that's all.. i wanna see it again, and again.. and again. maybe then i'll understand it much better. (: it's just awesome.
[HU] múlthéten láttam ésss.. imádom! :D ennyi.. megnézném mégegyszer.. és mégegyszer.. és mégegyszer. akkor jobban megérteném. (: egyszerüen hatalmasss!

Dreams feel real while we're in them. It's only when we wake up that we realize something was actually strange..

You're waiting for a train; a train that will take you far away. You know where you hope this train will take you, but you can't be sure. But it doesn't matter - because we'll be together..

29.7.10

i HATE liars, fuck love..

http://www.youtube.com/watch?v=MW3-gykM8Mw
(a cím a zenéböl van, a zene meg egyszerüen csak tetszik, de kivételesen nem a szövege miatt. csak az az egy sor fogott meg valamiért.. :D)

És akkor most egyszerüen mindent csak kiöntök, leírok, amit gondolok.
Love.
Tegnap levettem a rózsaszín szemüveget és szembeszálltam a tündérmese forgatókönyvével. Mert ez inkább egy rémálom volt, így szemüveg nélkül.. A szerelmet egy jóideig hanyagoljuk. Ne kérdezzétek mitörtént, mert nem akarok róla beszélni. Egyszerüen csak akárhányszor meglátom egy bizonyos ember nevét, remegni kezdek. Nehéz ellenállni valaminek, amit iszonyatosan akarok.. De muszáj. Addig mondogatta mindenki mindig, hogy ennek így nincs értelme, hogy inkább egyet értek velük. És ilyenkor látszik kik az ember igazi barátai, és kiknek voltak csak hátsó szándékaik: az igaz barátok mellettem vannak és segítenek túljutni ezen a kétséges idön, legyözni a remegésem.. míg az úgymondott 'barátok' kihasználják, hogy már nem vagyok szerelmes hercegnö, kihasználják, hogy gyenge vagyok és ... mindegy milyen dolgokra akarnak csak használni. Örülök, hogy az igaz barátaim mellettem vannak. Szeretem öket, nagyon. (: Szóval, a szerelmet hagyjuk, egy ideig azthiszem képtelen vagyok rá.
Family.
Család-ügyben is levettem a rózsaszín szemüveget, de itt is furcsa dolgokat kellett látnom. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni fognak a szüleim a nyáron. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire szeretem öket és ennyire szükségem van rájuk. Nem akarok a nyakukon lógni, vagy olyannak látszani, aki csak anyuci-apuci jókislánya, de szeretem öket, ennyi. Mondhatjuk azt is, hogy ök a világon a legjobb szülök, mert tényleg így van. (: Mivel most csak a hugommal vagyok, arra is rá kellett ébrednem, hogy mennyire különbözöek vagyunk. És azok a különbségek miatt vitatkozunk, de olyan apróságokon.. És ezekre a különbségekre igenis féltékeny vagyok. Szívesen lennék olyan, mint ö.. (: Szóval, a lényeg csak annyi, hogy nagyon szeretem a családom, akkor is, amikor nem! (L)
Hungary
Sokan szokták kérdezni, hogy szeretem-e kint, hogy szeretnék-e hazaköltözni, hiányzik-e magyarország. (az egészet úgykezdtem, hogy leírom, amit érzek & gondolok!) Nem. Nem szeretem kint, de nem is szeretnék hazaköltözni és nem is hiányzik magyarország. A nyáron hatalmasakat csalódtam az emberekben és a helyben is, nem, nem akarok ide visszajönni. Jó a nyár, de csak segített ráébreszteni arra, hogy mennyire jó nekem kint, és mennyire szerencsés vagyok, hogy ott élhetek. Most már azt is megértettem, hogy miröl beszélt a legjobb barátom, mikor aztmondta, hogy ami itthon van egyáltalán nem tündérmese. Nem, ez tényleg nem az, de az emberek sem akarnak hinni benne.. Szóval, jó volt itthon nyaralni, de most már haza szeretnék menni és.. egy ideig nem is szeretnék visszajönni, csak élni az életem kint.
Liars
Igen, a címben hazudók és hazugságok is szerepelnek.. Annyira nem értem hogy tudnak az emberek a szemedbe nézni és hazudni, vagy hitegetni. Rengeteget csalódtam emberekben, talán mert túl naív vagyok.. Túl sok mindent elhittem, amit nem kellett volna, de megváltozok. Ezentúl csakis magamban hiszek, és másokban mindig is kételkedni fogok. Nem bízhatok senkiben sem, mert még a hozzám nagyon közel álló emberek is képesek hazudni..
Summer
Azt hiszem, ez a nyár nagy hatással van rám, sok mindent tanultam belöle.. (:

boredom. (:

just. a. pic.
i'm obsessed with that song. (:
hm..
she loves me. *-* (we made like 20 pictures, none of them was really good, except this.. :D)
sitting down here but hey you can't see me.. :(
hm. this one is a bit crazy. :D
me & sissy like.. ehhehehe. :D

28.7.10

teenage dream

http://www.youtube.com/watch?v=8fj2HVYlD_4
lovely song. (:

you make me feel like
i'm living a
teenage dream
the way you turn me on
i can't sleep
let's runaway and
don't ever look back
don't ever look back

my heart stops
when you look at me
just one touch
now baby i believe
this is real
so take a chance and
don't ever look back
don't ever look back

i'ma get your heart racing
in my skin-tight jeans
be your teenage dream tonight
let you put your hands on me
in my skin-tight jeans
be your teenage dream tonight

22.7.10

strand

virág virág virág. (:
bleehehe
summertimee
sissyy.
...
(:
hellomivan? :D
yeeeah, wuhuuu huuu!
gondolkoztam.. nagyon.. :/
csakúgy..
nemtudom. :D

megjegyzés: nem egy ember szerint nem lettek túl jók a képek, merthogy nem katie-sek. rengeteg sok oka van, hogy miért nem. rossz kedvem van. idösebb vagyok, akármennyire is nem szeretném. nem megy a mosolygás csakúgy, mint régen.. sajnálom, ha nemtetszik.

20.7.10

mama-hét

Múlthéten végig mamámnál voltam, úgyhogy egy kis élménybeszámolóó. Hugom és unokatesóm nem jönnek ki egymással, egyszerüen csak nem, úgyhogy egész héten amikor csak lehetöség volt rá, vitatkoztak. Én ooolyan fáradt voltam egésznap, egészhéten a meleg miatt, hogy bele sem szóltam a vitájukba, ami legtöbbször arról szólt, hogy kinek mi a kedvenc meséje, vagy én kit szeretek jobban és hasonlók. Értelmetlen butaságok! Amikor éppen rendesen játszottak, akkor meg olyan édesek voltak, mert a krétából port csináltak, hogy megfözzék, a medencében úszóversenyre készültek vagy ilyesmi, a vizibombákkal csak a papát dobálták és egyéb hasonló értelmes dolgokat müveltek. Nem értem öket, de mindegy.. :'D Hogy én mit csináltam..? Hát reggel hajnalban felkeltem, játszottam a kissebbik unokatesómmal (egyébként ö legkisebb unoka én meg a legnagyobb), mi legalább mindig jól kijöttünk.. Párszor meg is etettem (az elökéjét..) :D Aztán amikor éppen aludt, vagy csak nem volt kedvem vagy álmos voltam akkor olvastam, veszekedést tanulmányoztam, gépeztem, vagy párszor pölö be is mentem városba. (: Én elvoltam és olyan jóvolt mamánál lenni. (: Ja igen, és képet is csináltam a mamával.. ^^,

the lesson's learned

Fogalmam sincs hogyan lehetne erröl beszélni, mikor még én sem tudom, hogy mi van pontosan. Nem mesélek mesét, egyszerüen csak leírom, hogy mit érzek, hátha..
Hazajöttem, mert azt gondoltam, ha itthon leszek és személyesen tudok beszélni az emberekkel, akkor minden sokkal egyszerübb lesz, mert olyankor látod az emberek reakcióit ésatöbbi. De az egész ott kezdödött, hogy az emberek rá sem érnek, ha mégis, akkor én vagyok elfoglalt. Ezek után felháborodnak, hogy mi az, hogy én nem érek rá és én nem megyek oda ahová akarják. Mégegyszer: hazajöttem, csak miattuk, hadd döntsem el én, hogy mit szeretnék csinálni legalább. Erre azt kaptam, hogy mégis hogy képzelem azt, hogy csakis körülöttem forog a világ.
Találkoztam azzal az emberrel, akiért bármit megtennék, tényleg, akár egy ház tetejéröl is leugranék érte.. najó.. azt talán nem. :'D Találkoztam vele, és megint rá kellett jönnöm, hogy még mindig ugyan olyan tökéletlenül tökéletes, amilyen volt. Rájöttem, hogy miért is szeretem annyira, habár ezt úgy sem értené senki. Senki sem hisz bennem, abban, hogy ennyire szeretem..
Találkozni szerettem volna azzal az emberrel, akivel rengeteg sok megbeszélni valónk lett volna, de végül lemondtam. Mindenféle okot kitaláltam, hogy miért nem mentem, de az igazság az, hogy egyszerüen azért nem mentem, mert nem tudtam miként reagálnék arra, ha találkoznánk. Hánymillió bejegyzés szólt a 'káposztáról', egyszer fent, egyszer lent.. Nem akartam megint mindent újra összekavarni, hogy aztán a végén megint semmi legyen belöle. Nem akartam belenézni a szemébe, hogy aztán egyfolytában az járjon a fejemben, hogy hatalmas hibát követtem el. Nem, belöle tényleg elég volt, már túl sokszor megbántott.
Térjünk vissza igaz szerelmemhez, a hercegemhez.. Neki belenéztem a szemébe és azthittem, hogy szeretettel tele, boldogan néz rám. De lehet, hogy ezt csak látni akartam és csak beképzeltem? Mi van akkor, ha ö egyáltalán nem tart az ö hercegnöjének? Találkozásunk után 4 napig nem beszéltünk valami sokat, pedig szükségem lett volna rá, de ö nem volt ott nekem.. Végül négy nap után írt nekem egy sms-t, hogy hiányzom neki és szeretne ma látni. Igent mondtam, hát persze hogy igent.. de ezek után ö mondta le, mert hogy hirtelen beteg lett. Lehet, hogy ö is sokszor megbánt, de ö számomra egy olyan.. bevésödés, mint a Twilight-ban. Ha rágondolok boldog leszek, ha vele vagyok pillangócskák repkednek a hasamban és akárhányszor megbánt összetörök, de amint bocsánatot kér el is felejtettem a történteket. Nevezzük akárminek, egyszerüen jó vele lenni. Senki mással soha nem leszek olyan boldog, mint vele.


You said move on, where do I go?
You're like an Indian Summer in the middle of winter
Like a hard candy with a surprise center
How do I get better once I've had the best?
You're the best, and yes, I do regret
How I could let myself let you go
Now, now the lesson's learned
I touched it, I was burned..

16.7.10

random...

Nem hoztam naplót haza, maradt a blog. (: Egy újabb olyan bejegyzés, amit nem kell elolvasni mert csak azért írom, mert néha írva gondolkozom. :D
Nemtudom.. Miért van az, hogy mindig azok bántanak, akiktöl nem várod? Miért van az, hogy sosem azt kapod, amit adsz, miközben mindenki azt mondja 'ha te ilyen vagy én is ilyen leszek'? Miért van az, hogy minnél jobban szeretsz valakit, öt ez annál kevésbé érdekli? Miért mondják az emberek azt, hogy 'nem azért, hogy most azt csináld amit én mondok de..' mikor azt szeretnék ha azt csinálnád amit mondanak?
Mikor már majdnem jókedvem van és azt hiszem, hogy minden rendben van, hirtelen minden rosszra fordul.. Mikor úgy érzem minden tökéletes és jó, közlik velem, hogy vegyem le a rózsaszín napszemüveget. Mikor mesélek valamit, egyböl lehurrognak, mert hogy tündérmesék nem léteznek. Mikor azthiszem ö a herceg, egyböl közlik velem mások, hogy ö is csak egy újabb sárkány.
Én szeretem öt, de a szerelem fáj. Én szeretem öt, de mások szerint buta vagyok és naív. Én szeretem öt, akkor is ha ö nem tudja és nem így gondolja. Én szeretem öt, ha ö nem is tartja ezt fontosnak. Én szeretem öt, nagyon.
Nem tudom mit kéne tennem és kire kéne hallgatnom, de remegek. Én ehhez túl kevés vagyok. Ennyi minden dolog nem fér el az én mesés-világomban. Remegek. Harcolnék, visszaszólnék, hogy: de az nem úgy van! De ehelyett csak remegek.. csöndben, egyedül.
Fáj.

whááá

Bocsi.
ÁáááááááÁáááááÁáááááá. muszáj volt. :D

i get so high when you're with me. (:
mese-time! (: egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy vérfarkas és egy cica. A vérfarkas hatalmas volt, melegszívü és sokat tudott beszélni. A cica apró volt, kicsi aranyos cicus.. Aztán egy napon összefutottak és amikor a cica meglátta a vérfarkast kicsit megszeppent. De aztán telt az idö, a farkas csak beszélt és beszélt így a kiscica is kezdett feloldódni. (: Kezdtek egymásra találni, egyre közelebb kerültek egymáshoz, de egy szó sem esett arról, hogy miért is. Mindketten jól érezték magukat, mígnem vérfarkasunknak mennie kellett, hívta a falka. Elbúcsúztak, hazamentek.. A cica hazaért, felkapcsolta a.. aaa.. kisházvilágítást.. (:D) és az etetötálkájában talált egy üzenetet: találkozzunk holnap, beszélni akarok veled. a vámpír. A kiscica összerezzent, mert nem tudta mit is mondjon régi jóbarátjának, a vámpírnak. Hogyan mondja el neki, hogy ö jobban szereti a vérfarkasokat..? Mert a vámpírok ridegek és gonoszak és néha félelmetesek.. Meg egyébként is.. gondoljunk edwardra és jacobra, egyértelmü, hogy jacob sokkal helyesebb.. (:D) Szóval, ilyen össze-vissza kusza gondolatokkal lefeküdt aludni és remélte, hogy másnap valami csoda történik, esetleg megmenti a vérfarkas ember formájában egy motorral vagy ilyesmii..
*másnap* if you're done with embarrassing me, you can go ahead..
Cicánk egész délelött azon gondolkozott mégis mit kéne tennie, mígnem úgy döntött kideríti melyik szereti öt jobban: vámpírunknak aztmondta, hogy ha igazán fontos, hát látogassa meg öt cicavárosban, vérfarkasunknak pedig azt, hogy ha igazán fontos, akkor érjen rá másnap. Már említettem, hogy a vámpírok néha félelmetesek és gonoszak, ez esetben is ez történt. A vámpír szörnyen mérges lett és aztmondta a cicának, hogy soha többet nem akarja látni. A cica nagyon nem értette az egészet, de már biztos volt abban, hogy kit kell választania.
like the way it hurts..
A dolgok sosem lehetnek tökéletesek és sosem lehet minden rendben, csak akkor, ha egy ideig nem gondolunk a rosszra. Cicánk is ezt tette és megpróbált csakis a szép dolgokra gondolni és remélni, hogy a vérfarkas még sokáig mellette lesz. Nem lehetnek mindig boldogok, nem lehet mindig minden jó köztük, de pont ez az ami miatt még sokáig együtt lehetnek: a nehézségek. A mese végét még senki sem tudja, de ígérem amint megtudom elárulom. (:

Kérdésss! (:D) Ön szerint a következö részben
a, a vérfarkas szerelmet vall a cicának és még boldogan élnek sokáig.
b, a vérfarkas csak egy nyári kalandot szeretne a cicával és kapcsolatuknak hamarosan vége lesz
.
Válaszaikat várjuk smsben a telefonszámomra, vagy kommentben az alábbi címen. Pont itt. (:D)

random..

[EN] 2 random pic. (: i made it before i went to the disco last time.. that was 30 june.. :D
[HU] 2 kép csakúgy. (: akkor csináltam amikor utoljára mentem discoba.. az június 30 volt.. :D

13.7.10

aszerelemfáj.

http://www.youtube.com/watch?v=Pd85vmky3Iw
Törékeny érzelem fut át a szívemen, szerelmünk minden reggelén.
Van úgy hogy átölel, olyankor más nem kell, de mégis félek tőle én.
Mondd mi ez az érzés?
Oly keserű, édes íze van
Gyötör a kérdés:
Én szeretem őt! De a szerelem fáj.
Mert szívemet összetörte más 1000x már.
Én akarom őt ki soha sem bánt..
De idebent százegy ajtót a múlt bezárt...
A szerelem fáj -adj időt-
A szerelem ég -várj ne kérdezz-
Idekint tűz borítja testem, ott belül a jég -hogy újra érezz-

10.7.10

buli, bikini, nyár!

Itthon - otthon..
Naszóval itthon vagyok, magyarországon.. már egy hete, csak lusta voltam írni meg idöm se volt. :'D Hát.. tegnap mentek el anyáék és nem is tudtam, hogy maradni akarok vagy menni. Még most se tudom, de most meg már mindegy.. :'D Hiányzik az anyucim meg apucim! Meg a Bruce macim meg a szobám meg az alvós kispárnám. (igen, 16 vagyok..) de akkoris. Szóval, most pár hét anyáék nélkül és nem is tudom mit kéne csinálnom.. o_O,
Árkááád
Pécsi árkádban már jópárszor voltam a héten; anyáékkal vásárolni (új converse cipöö *-*), dóriival sétálni (gyönyörüszép bikini *-*), és elvileg vasárnap is megint odamegyek. :'D 'egyéniség a középpontban' ezt mondogatják a rádióban. Én csak háromféle embert láttam ott: a sötét, feketében öltözött rockmaratonos embereket, a kivasalthajú lányokat és a menö srácokat. Szerintem nem illik ez a szöveg az árkádhoz, hogy egyéniség, de mindegy.. :'D Muszáj volt leírnom, mert tényleg mindenhol ezt olvasom, hallom és zavar. :'D Tudtátok hogy árkádban van converse meg mango bolt? *-*
Újhaj
Voltam fodrásznál, új hajam van. Livi mindig olyan jól ki tudja egyenesíteni a hajam hogy egy hétig is egyenes marad, úgyhogy most olyan tökegyenes hajam van.. *-* Lett bele pár új szöke csík és augusztusban majd megint és akkor világosabb lesz töle a hajam. (: Majd.. megmutatom valahogy.. :'D Tegnap vizes lett, és göndören is pont jó helyen vannak a szöke tincsek úgyhogy yuppi. (: (csakmert én sosem tudom egyenesre vasalni a hajam, többnyire inkább hullámos..)
Gyanta a hajadban? Körömlakklemosó!
Tegnap medencésbuli volt és elötte le akartam gyantázni a lábam.. épp a kezembe volt egy csík és hát.. beleragadt a hajamba. :'D Meg az asztalra.. meg a kezemre.. ja, meg a lábamon is maradt.. Úgyhogy gyantázás helyett megpróbáltuk eltüntetni a gyantát.. :D Sima törlökendö? Nem, beleragad. Sampon a hajra? nem, semmit se segít. Víz? nem, az még roszabb lesz mer az egész összeáll.. :'D A tökéletes megoldás: egy fésü vagy rongy és körömlakklemosó! Festett hajra is müködik.. ;D Szóval ha valaki olyan ügyes lenne mint én, akkor gyantázás elött a biztonság kedvéért legyen otthon körömlakklemosó is. :'D (marika mondta, hogy kiírhatom, egyébként ö ötlete volt. (: )
Zzz.. epilátor..
Nem volt elég a tökúj hajam gyantásan, ott volt a másik gond: a lábam borzalmasan nézett ki.. :'D Nagynénimnek meg volt epilátorja.. (még sosenem csináltam) Köbö egy félóráig csak nézegettem.. aztán kitéptem az elsö szálat. O: Szerintem köbö másfél óra alatt sikerült 2 csíkot leszednem és ennyi. Egyébként meg foltokban, egyszer itt, egyszer ott hogy ne fájjon annyira.. :'D epilátor-tanács: közben beszélgess, úgy nem figyelsz rá annyira. ja és nesikíts mert nemszeretik.. :'D
Buliii
Na, csak elkezdödött a buli, hugom szülinapi buliját tartottuk nagynéniméknél.. (: Volt medence meg vattacukorgyártógép meg kosárpálya, wuhuuu! Apával kosaraztam.. nem, még mindig nem vagyok jó a labdázásban.. :'D Aztán ettünk, meg volt torta meg cukoresöö meg minden tökjó.. (:
Káposzta - mózes 0:1.
Ezt csak azérti az aki az eleje óta követi a történéseket és aki tényleg érti.. :'D Most nincs mesés kedvem meg hugim és unokatesóm itt játszanak, úgyhogy csak szépenmagyarul..: káposzta és mózes ugyanazon a napon érnek rá és káposzta utána megy nyaralni. viszooont mózes már sokkal elöbb 'lefoglalta' azt a napot, szóval vele fogok találkozni vasárnap. (: egyébként úgy mesésen mondva.. a mózes sokkal hercegesebben viselkedik, mint a káposzta.. tegnap mentek el anyáék és én még sírtam is a mózes aztmondta hogy.. ja ö aztmondta, hogy majd vasárnap találkozunk merthogy szombaton nem jó, dee vasárnap igen.. (: a káposzta meg azt, hogy hisztis vagyok. ugye hogy a mózes sokkal hercegesebb? (:
És a legvége
Szombat van. és hiányzik az anyukám meg az apukám. és úgyvolt, hogy ma megyek városba valakiiivel, csak az a valakiii nem elérhetö és fogalmamsincs mi van vele.. o_O, 'a hívott szám nemkapcsolható' ezhallgattam tegnap egészeste.. mindegy, most hogy itthon vagyok kiderülnek kik az igazi barátok és kik nem..

1.7.10

eindrapport '10

Nederlandse taal / Holland: 8,1 -> 8
Engelse taal / Angol: 8,8 -> 9
Geschiedenis / Történelem: 8,4 -> 8
Aardrijkskunde / Földrajz: 7,4 -> 7
Wiskunde / Matek: 8,1 -> 8
Mens en natuur / Biológia fizika-féle: 7,5 -> 8
Beeldende vorming / Rajz, müvészet: 6,7 -> 7
Muziek / Ének: 8,4 -> 8
Lichamelijke opvoeding / Testnevelés: 6,6 -> 7
Drama/ Dráma: 7,0 -> 7

Opmerkingen:
Een prachtig rapport Katie! Je hebt heel goed gewerkt.
Eeen compliment van Mw Romberg van NE dat je zo leuk kan schrijven.
I3-vwo niveau.

[NE] Yess! Ik ben zo trots op mezelf. *-* Volgend jaar naar i3, aww. (:
[HU] Ez lenne a bizim. (: Olyan büszke vagyok magamra. *-*